16 Ekim 2017 Pazartesi

YANARDAĞ PASTA

💜YANARDAĞ PASTA💜

Görüntüsüyle aay ben bunu asla yapamam dedirten ama aslında meşakkatli görünen gizli pratik tatlılardan ;)) aşırı basit hazırlama evresi var ve sonuç hayran bırakır cinsten. Bungünlerde çok trend kızlar ilk deneyen siz olun 😎😘❤💚
Pandispanya için malzemeler;
🔥4 yumurta
🔥4 kahve fincanı tozşeker
🔥yarım kahve fincanı sıvıyağ
🔥1 kahve fincanı su
🔥5 kahve fincanı un
🔥1 kabartma tozu
🔥1 vanilya

Arası için;
🔥1 paket kremşanti
🔥 1 su bardağı süt
🔥 10'lu Halley

Üzerine ;
🔥çikolatalı sos
🔥2 buçuk su bardağı süt

Önce yumurta ve şekeri güzelce çırpıyoruz. Krema kocamına gelince geri kalan tüm malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz. 150 derece fırında üstü kızarana dek pişiriyoruz.

Arası için kremşanti hazırlayıp içine 10'lu paket Halleyi doğrayıp karıştırıyoruz.

Üzeri için çikolatalı sos hazırlıyoruz.

Fırından çıkan keki iyiye bölüp alt tabanı yarım su bardağı sütle ıslatıyoruz. Üzerine arası için hazırladığımız karışımı döküyoruz. Kekin kalan parçasını 8 üçgene bölüp , çikolatalı sosa bandırıp neyle süsleyeceksek(fındık,fıstık,çeviz) ona buluyoruz. Bu işlemi tüm parçalar için yapıp , yarım su bardağı sütle hafif ıslatıp pastanın üzerine yerleştiriyoruz. Kalan çikolatalı sosu pastanın tepesinden döktük mü yanardağ pastamız hazır💁🏻💕 Ellerinize sağlııık🌸💜🔥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder